Servicii

Reparatii

Reparam orice tip de citii de viteze mecanice produse de compania noastra. Fiind producatorii atat a produsului finit cat si ai pieselor de schimb, timpul de executie a oricare lucrari de reparatie a cutiilor de viteze sau de distributie este extrem de redus.
Categoriile de produse pentru care oferim reparatii sunt urmatoarele:autocamioane, autobuze, tractoare, utilaje agricole si alte tipuri de utilaje.

Ex: MAN, Renault, ZF

Proiectare

Proiectare de ansamble cu roti dintate, arbori prin relevari sau documentatie de la beneficiar.

In cazul in care doriti o piesa unicat, va putem ajuta in procesul de proiectare a aceasteia. Designerii nostri cu o vasta experienta in domeniu va vor consilia pe toata durata procesului de proiecatare a piesei dorite.

proiectare piese
tratamente-termice

Tratamente termice

Executam tratamente termice primare si secundare  in cuptoare cu atmosfera controlata.

Tratamentul termic ca proces tehnologic de prelucrare la cald a produselor metalice este constituit dintr-o serie de operatiuni care se executa intr-o anumita succesiune si care sunt definite si caracterizate prin valoarea parametrilor tehnologici.

Operatii de baza: incalzire, mentinere, racire, curatare, protejare, spalare, indreptare, control.

Acoperiri

Executam acoperiri de suprafata prin brunare si titrare

Brunarea se realizeaza in instalatia mecanizata de brunare, prin imersia pieselor in cadrul unui flux care cuprinde: degresare, decapare, brunare, conservare cu ulei.

Acoperiri cu poliamide anionice